Alles in beeld


Selwerderdwarsstraat 26 9717 GN Groningen
06-14218098 Klik om te bellen

Over Alles in beeld

Alles in Beeld maakt infographics: ik ‘vertaal’ tekst naar beeld. Met mijn jarenlange ervaring en journalistieke achtergrond zet ik informatie op een begrijpelijke en duidelijke manier voor u om in een mooie infographic.

Infographics zijn informatieve illustraties die inzicht geven in een onderwerp en bieden zo helderheid en duidelijkheid. Duidelijkheid overtuigt. Zeker in de brij aan informatie die op ons afkomt.

Alles in beeld heeft een extra service: als u dat prettig vindt, lees ik uw teksten door om te kijken welke relevante informatie zich leent voor een infographic. Ik heb een journalistieke neus waarmee ik informatie herken die ter zake doet.

Ik hou van een persoonlijke aanpak. Wanneer mogelijk kom ik graag langs om de zaken door te spreken, maar in sommige gevallen volstaat telefonisch of mailcontact. Net als in mijn infographics, mag u van mijn aanpak duidelijkheid verwachten. In mijn offerte geef ik inzicht in wat ik voor u kan betekenen en in het ontwerpproces houd ik u goed op de hoogte wanneer u wat van mij kan verwachten.

Alles in beeld in het kort

Soort illustraties

Informatieve illustraties

Technisch tekenwerk

Educatief
Infographics

Onze locatie

Logo Alles in beeld

Alles in beeld

Alles in beeld


Selwerderdwarsstraat 26 9717 GN Groningen
06-14218098 Klik om te bellen