Anna's illustrations


2e Atjehstraat 21 3531 SP Utrecht

Over Anna's illustrations

Bij Anna's illustrations kun je terecht voor mode en lifestyle illustraties. Anna Wijnands maakt illustraties in opdracht en tekent ook live op evenementen en in winkels. De tekenstijl is romantisch en vrouwelijk, met een vleugje vintage. Maar dan wel in een modern jasje! Anna haalt voor haar fashion illustraties inspiratie uit mode, kunst, de looks van Audrey Hepburn, bruisende steden als New York en Parijs en natuurlijk een goede kop koffie.

Anna's illustrations bestaat nu vier jaar en heeft naam gemaakt in de Nederlandse modewereld. Zo heeft Anna lillustraties gemaakt voor Benefit Cosmetics, Givenchy, AIX Rosé, Estée Lauder en GIRLZ magazine. Ook tekent ze live op evenementen voor o.a. Louis Vuitton, Guerlain, Balmain, Ted Baker, Peugeot en Tudor Watch. Haar portfolio kun je hier zien: https://www.annasillustrations.net/portfolio 

Anna weet hoe social media en online media werken en heeft zelf meer dan 24.000 volgers op Instagram. Ze weet hoe je een illustratie maakt die mensen betrekt en hun aandacht vasthoudt. Anna houdt van een uitdaging en maakt voor iedere opdrachtgever een tekening die perfect aansluit bij de kernwaarden en klantenkring van het merk. 

Foto's

Givenchy l'Interdit - The Couture Edition | Opdracht voor Givenchy

Anna's illustrations in het kort

Soort illustraties

2D character design
Informatieve illustraties
Live tekenen
Logo
Mode illustraties
Posters
Realistisch portretten,dieren.
Realistisch, plattegronden, educatief, verpakkingen, animaties..
Redactioneel
Schilderingen
Visuele samenvattingen

Technisch tekenwerk

Educatief
Handleidingen

Concepten

Reclame

Onze locatie

Anna's illustrations


2e Atjehstraat 21 3531 SP Utrecht