Annet Scholten illustraties


Essenburgsingel 152 b 3022 EN Rotterdam
06-28232332 Klik om te bellen

Over Annet Scholten illustraties

Een goede tekst verdient een goede illustratie. Als illustrator zie ik het primair als mijn (aangename) opdracht om artikelen, brochures, nieuwsbrieven, jaarverslagen en andere tekstuele uitingen te verlevendigen en verduidelijken. Dit doe ik voornamelijk aan de hand van collages en pentekeningen. Ook als u op zoek bent naar een persoonlijk portret, kerstkaart of relatiegeschenk kunt u bij mij terecht. U kunt dan rekenen op een op maat gemaakt en uniek ontwerp. Ik werk met name voor en met dagbladen, tijdschriften, special-interest bladen, ontwerpbureaus en particulieren.

Het liefst maak ik collages. Met bij elkaar gezochte en geknipte foto's creëer ik een beeld, dat ik bewerk in Photoshop. Zo ontstaan abstracte of juist figuratieve illustraties, waarin humor vaak een rol speelt. Ik houd van de diversiteit van mijn werk: een collage voor een tijdschriftartikel, pentekeningen voor een kinderboek of nieuwsbrief of een collage voor een persoonlijk portret.

Een illustratie moet functioneel zijn. Ik vind het belangrijk dat mijn illustraties aansluiten bij de doelstelling van de uitgave. Nauwe samenwerking met de opdrachtgever is dan ook een must.

Foto's

Logo Annet Scholten illustraties.

Annet Scholten illustraties in het kort

Soort illustraties

Collage
Collages en zwart/wit tekeningen
Concept art
Redactioneel

Technisch tekenwerk

Educatief

Concepten

Magazines folders websites
Persoonlijk portret, kerstkaart of relatiegeschenk

Onze locatie

Annet Scholten illustraties


Essenburgsingel 152 b 3022 EN Rotterdam
06-28232332 Klik om te bellen