Bladergoud


Arnhemsebovenweg (geen bezoekadres) 180 3708 AH Zeist
06 53120861 Klik om te bellen

Zeer herkenbare en vrolijke eigen stijl
Maak ook zelf kaartjes via mijn webshop
Keuze uit allerlei toffe producten

Over Bladergoud

Wie is het gezicht achter Bladergoud?
Hoi, ik ben Joëlle! Een 29-jarige Nederlandse illustrator met inmiddels ruim negen jaar ervaring in illustratie en grafische vormgeving. Voor mijn werk gebruik ik een mix van digitale illustraties en aquarellen die ik bewerk op mijn computer. Mijn inspiratie haal ik uit de natuur en uit de kleine geluksmomentjes van het leven. Ik heb dan ook een heel herkenbare eigen stijl ontwikkeld; simpele veelzeggende illustraties met waar mogelijk een glinstering. Elke aanvraag is uniek en ik doe er dus ook alles aan om een ontwerp neer te zetten dat exact aan jouw wensen voldoet. Of het nou om een geboorte, een bruiloft of een verjaardag gaat!

Waarvoor kun je bij Bladergoud terecht?
Je kunt bij mij terecht voor veel uitlopende projecten waar een illustratie bij nodig is. Mijn passie blijft het maken van kaarten, maar ik help je ook graag bij het samenstellen van onder andere posters of verjaardagskalenders. Ook alle bijpassende accessoires en extra’s zijn via mij te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan schattige houten elementjes en strikjes, toffe labels of unieke lakzegels. Daarnaast maak ik ook illustraties voor educatieve doeleinden, editorials en (kinder)boeken. Je vindt heel veel inspiratie op mijn website en natuurlijk kun je mij altijd benaderen als je vragen hebt.

Kun je ook zelf kaartjes versturen via Bladergoud?
Wil je graag zelf een kaartje samenstellen? Ook dat kan! In mijn webshop vind je een makkelijke editor die je in staat stelt om zelf een kaartje te maken. Je kiest de grootte en vorm van de kaart, de kleuren, teksten en de bijpassende afbeeldingen. Je kunt daarnaast ook je eigen foto aan de kaart toevoegen, bijvoorbeeld voor op het geboortekaartje van je kindje. Ook zijn er allerlei extra’s die je hierbij kunt bestellen, zoals touwtjes en paperclips. Er staat genoeg leuks klaar om je kaart te personaliseren, dus neem gauw een kijkje.

Waarom kies je voor Bladergoud?
Je kiest voor mij als je op zoek bent naar vrolijke en unieke illustraties. Rode draad in mijn illustraties zijn mijn verwondering over de natuur en het ouderschap, met hier en daar een grapje. Mijn illustraties zijn zeer geschikt voor bijvoorbeeld educatieve doeleinden, kinderboeken en natuurlijk voor geboorte- of trouwkaartjes. Een persoonlijke draai geven aan een kaartje? Dat kan met de editor in de doe-het-zelf service op mijn website. Maar ik kan je met nog veel meer helpen! Ben je bijvoorbeeld op zoek naar leuke accessoires voor in de babykamer? Dan kan ik meerdere ontwerpen voor je maken, zoals een leuke poster die past bij het geboortekaartje en die je boven de commode kunt hangen. Ik houd van een uitdaging, dus als je andere wensen of ideeën hebt hoor ik het graag!

Unieke illustraties voor op jouw kaartjes, posters en meer

Foto's

Samen koken
Moestuin in de zomer
Zeemeeuwen in chillmodus
Bloemen plukken
Op avontuur
Ouderschapsverlof: leunen op elkaar
Gallerij

Bladergoud in het kort

Soort illustraties

2D character design
Informatieve illustraties
Kinderboek illustraties
Redactioneel

Technisch tekenwerk

Educatief

Onze locatie

Logo Bladergoud

Bladergoud

Bladergoud


Arnhemsebovenweg (geen bezoekadres) 180 3708 AH Zeist
06 53120861 Klik om te bellen