bloedrood | ontwerp | concept | strategie


Hoofdlaan 8 3051 XG Rotterdam

Over bloedrood | ontwerp | concept | strategie

Wie ben ik? Ik ben bloedrood.

Verhalen. Ik vond ze als kind al enorm boeiend. Urenlang kon ik naar mijn oma die vol zat met verhalen luisteren. Of naar die mevrouw in de bieb die elke woensdag verhalen van een andere schrijver voorlas. En zelf lezen, het liefst tot diep in de nacht omdat ik wilde weten hoe het verhaal verder ging. Ik kon helemaal op gaan in die wereld die ontstond voor mijn innerlijk oog en dat kan ik nog steeds.
Toen ik eenmaal gekozen had voor de studie grafisch ontwerp viel het kwartje pas echt. Ik kon de verhalen zien! Wanneer ik in een verhaal duik en het tot op de bodem uitzoek, ontstaan als vanzelf beelden in mijn hoofd. Beelden die meegaan in het verhaal en het een gezicht geven.


En dan komen we ook meteen bij het leukste gedeelte van mijn creatieve proces. Samen verhalen zichtbaar maken. Jouw verhaal. Of het verhaal van jouw bedrijf. Ik vraag door en daag uit totdat helder is wat je precies wilt vertellen. Wie ben je, wat doe je, wat maak je en voor wie? Alles kan, niets is onmogelijk. Té gekke beelden komen langs in mijn hoofd en samen creëren we de wereld rondom je verhaal. ‘Kopfkino’ noem ik dat. Net als een beeldhouwer haal ik laag voor laag er af en kom ik uiteindelijk bij de kern van je verhaal. Deze kern vormt het fundament van je bedrijf en zal ik vertalen naar een ijzersterk concept, het gezicht van je bedrijf. Ken je je verhaal nog niet goed genoeg en wil je graag weten waarom je doet wat je doet, wat je talenten en motivaties zijn? Dan help ik je je eigen verhaal te vinden en een sterke toekomstvisie te ontwikkelen met de mindstoryhacking methode. De keuze is aan jou.


Ik ben Heike. Een onvermoeibare maker met een fascinatie voor het creatieve proces. Concepten ontwikkelen, brainstormen, moodboards maken, onderzoeken en creëren. Doorgaan tot dat de kern van het verhaal zichtbaar wordt. Daar word ik blij van.


Geef mij je verhaal en ik geef het een gezicht.