B@rbara


one4barbara@gmail.com 95 1019 WV Amsterdam

Over B@rbara

Onebybarbara is een creatieve en getalenteerde illustrator die gespecialiseerd is in het maken van kleurrijke illustraties voor kinderboeken, educatieve boeken en instructieboeken. Onebybarbara is in staat om verhalen om te zetten in beeldende fantasie, maar ook om serieuze en vaak droge instructies helder te illustreren om zo van jonge lezers te prikkelen en te inspireren.

Onebybarbara tekent voor haar plezier, dat komt ook naar voren in de tekeningen. De illustraties zijn kleurrijk, speels en eenvoudig, met een scherp oog voor detail en het vastleggen van emoties en expressie.

Of het nu gaat om een educatief lesboek of een leesboek, Onebybarbara werkt nauw samen met de opdrachtgever om zo samen een mooi geheel te maken en de illustraties de tekst te laten ondersteunen en te versterken.

Onebybarbara maakt tekeningen voor prentenboeken, kinderverhalen, yogaproducten educatieve boeken, apps, op websites of bij artikelen. Ik heb heel veel ervaring met de kinderyogaproducten van Helen Purperhart en diverse educatieve boeken en educatieve websites.

Foto's

Uit Yoga avontuur voor kinderen

B@rbara in het kort

Soort illustraties

2D character design
Informatieve illustraties
Kinderboek illustraties
Logo

Technisch tekenwerk

Educatief
Handleidingen

Onze locatie

B@rbara


one4barbara@gmail.com 95 1019 WV Amsterdam