Ceciel Maakt


Benedictijnenborch 17 5241 KR Rosmalen

Over Ceciel Maakt

Een illustratie als sfeermaker in je huis of bedrijf. Ceciel maakt dit mogelijk met:

* Muurtekeningen / Visual storytelling: Zoek jij een origineel en stijlvol opvallend interieur? Of een wil jij jouw bedrijfsverhaal laten schitteren op de muur van je bedrijf. Regel jouw statement van een muurtekening bij mij! 

Met een muurtekening van Ceciel Maakt heb je een uniek ontwerp in handen. Denk aan een speciaal voor jou ontworpen illustratie voor de kinderkamer of een pakkende tekst uit je trouwkaart. Een muurtekening kun je perfect inzetten als sfeermaker en geeft een persoonlijke touch aan de ruimte. Door de boodschap te vertalen in beeld zorgt Ceciel ervoor dat de illustraties informeren, prikkelen, verleiden en vermaken. Elke muurtekening ontwerpt en maakt ze naar wens. Ceciel maakt geen gebruik van kleurvlakken en werkt enkel met lijnen. Een boodschap met de eenvoud van lijnen overbrengen is een kunst op zich. De lijnen zorgen voor een mooi samenspel: minimalisme met een maximaal effect. Bij de foto's zie je een voorbeeld van een muurtekening op maat. Op deze muurtekening heeft Ceciel Wally de Teckel gemaakt in een kinderkamer en voorzien van korte gehandletterde tekst.

* Illustraties: Op zoek naar een origineel en stijlvol handgetekende illustratie? Jouw idee tover ik om tot een sfeervol beeld. Een illustratie als aanvulling bij een artikel van je stylish magazine, als kaart(enset) of cadeauposter. Thema’s waarin ik teken zijn botanisch, lifestyle en prentenboeken.

Foto's

Poster kinderkamer

Ceciel Maakt in het kort

Soort illustraties

Kinderboek illustraties
Muurschilderingen
Posters

Concepten

Kaartontwerp

Onze locatie

Ceciel Maakt


Benedictijnenborch 17 5241 KR Rosmalen