Digital Donkey


Molenveldweg 5 5975 AH Sevenum
0615602225 Klik om te bellen

Over Digital Donkey

Digital Donkey
Dat ben ik: Tim Alards. Ik ben opgeleid als grafisch vormgever en game designer.
Die achtergrond geeft me de knowhow van een 3D-ontwikkelaar én het oog voor esthetiek van een ontwerper. Het resultaat: technisch hoogwaardige digitale beelden met maximale impact.

Want de aandacht van je doelgroep krijg je niet zomaar. Die moet je verdienen. Met een verrassend idee. En met een verbluffende uitvoering. Digital Donkey brengt jouw verhaal tot leven met 2D animatie / explanimation, 3D Animatie en 3D-productvisualisaties. Bijvoorbeeld voor (beurs)displays, events, instructievideo’s, e-commerce of social media.

Animatie / explanimation
Neem je doelgroep mee in jouw wereld. Of je nu een nieuw product wil introduceren, je
merk wil rebranden of iets ingewikkelds begrijpelijk wil uitleggen. Van bewegende
infographic tot short animated movies.

De aandacht trekken in een wereld vol informatie, dat is al een uitdaging op zich. Maar uiteindelijk zijn views en clicks natuurlijk niet waar het om gaat. Je wilt iets teweegbrengen. Begrip kweken, emotie losmaken, interactie aanwakkeren. Of gewoon meer omzet generen. Digital Donkey maakt van jouw boodschap een aanstekelijk verhaal, met een korte animatievideo of een bewegende infographic. Net zo visueel aantrekkelijk als doelgericht. Bijvoorbeeld om je visie tussen de oren van je medewerkers te krijgen, om een dienst of product te introduceren, of om complexe materie begrijpelijk uit te leggen.

3D productvisualisaties
Je product staat er altijd op z’n paasbest op. Met exact de juiste uitstraling, invalshoek, belichting, en omgeving. Een 3D-model is eenvoudig aan te passen, en meteen klaar voor animaties, virtual reality en elk formaat drukwerk.

Digital Donkey gebruikt de laatste 3D-technieken om jouw product levensecht in beeld te brengen. Fotorealistisch tot in de kleinste details, en met de belichting en omgeving waarin het optimaal tot zijn recht komt. 3D-productvisualisaties leveren bovendien veel meer op dan alleen mooie plaatjes.

Digital Donkey in het kort

Soort illustraties

3D character design
Logo
Realistisch, plattegronden, educatief, verpakkingen, animaties..
Visuele samenvattingen

Technisch tekenwerk

Educatief
Infographics
Procesverloop
Statistische gegevens

Concepten

Artist Impressions
Product ontwikkeling
Reclame

Onze locatie

Digital Donkey


Molenveldweg 5 5975 AH Sevenum
0615602225 Klik om te bellen