Donorbrain


2e Daalsedijk 129 3551 EE Utrecht

Herkenbare en breed inzetbare eigen stijl
Illustraties op maat. Meerdere stijlen mogelijk
Ik denk graag met je mee voor het beste resultaat

Over Donorbrain

Ervaren Grafisch Ontwerper en WordPress Specialist beschikbaar voor Freelance Projecten

Met meer dan 20 jaar ervaring als grafisch ontwerper en DTP'er, breng ik een schat aan expertise en creativiteit naar elke opdracht die ik aanneem. Als freelancer ben ik gespecialiseerd in het ontwerpen van beeldmerken, logo's en huisstijlen, waarbij ik jouw merkidentiteit met zorg en precisie vormgeef.

Ik beheers alle gangbare softwarepakketten en ben een expert in het voorbereiden van grafisch werk voor diverse drukwerkdoeleinden. Daarnaast heb ik meer dan 10 jaar ervaring met WordPress, zowel aan de front- als backend, waardoor ik volledige websites kan ontwikkelen die niet alleen functioneel zijn, maar ook visueel aantrekkelijk.

Mijn ontwerpstijl is uniek en herkenbaar, geïnspireerd door comic books uit de jaren '70 en '80, lo-fi zines, pop- en street art. Ik breng humor en serieuze onderwerpen samen in mijn werk, wat resulteert in opvallende en memorabele ontwerpen. Daarnaast exposeer ik regelmatig series van grote en kleine werken, waarmee ik mijn veelzijdigheid en passie voor visuele kunst demonstreer.

Ben je op zoek naar een creatieve professional die jouw merk tot leven kan brengen met een persoonlijke touch en vakmanschap? Laten we samenwerken om iets moois te creëren dat echt opvalt en blijft hangen.

Laten we in contact komen!
Neem gerust contact met me op als je geïnteresseerd bent in mijn diensten. Ik kijk ernaar uit om samen te werken aan jouw volgende project.

Freelance illustrator - Webdesigner en bouwer - Grafisch ontwerp

Foto's

Concertposter

Soort illustraties

2D karikaturen
Cartoons
Concept art
Informatieve illustraties
Kinderboek illustraties
Live tekenen
Logo
Realistisch portretten,dieren.
Redactioneel
Strips
Visuele samenvattingen

Onze locatie

Donorbrain


2e Daalsedijk 129 3551 EE Utrecht