Dots & Lines


Middelgraaf 104 5032 EH Tilburg
06 41770221 Klik om te bellen

Warme, vrolijke en lieve illustraties
Ik ben gespecialiseerd in patroon ontwerp
Ik denk graag met je mee voor het beste resultaat

Over Dots & Lines

Hoi, ik ben Charlotte, illustrator en grafisch ontwerper!

Hoi, ik ben Charlotte, illustrator en grafisch ontwerper. Ik ben de afgelopen acht jaar werkzaam in het vakgebied als zzp'er. In deze acht jaar heb ik een hoop leuke opdrachten mogen doen. Van het ontwerpen van verpakkingen, illustraties voor boeken en menukaarten.

Patroon ontwerp

Ik heb een tijdje gewerkt in het ontwerpteam van een stoffen groothandel. Hier creëerde ik de dessins (patronen) voor op de stoffen. Ontzettend leuk om te doen! Het was een uitdagende mix van hand geschilderde -of getekende creaties en digitaal ontwerp. Ik heb hier ontzettend veel geleerd over het maken van repeat patterns. Deze kennis gebruik ik nu nog om patronen te maken voor op allerlei producten zoals kussen, tassen, telefoonhoesjes en nog veel meer!

Mijn illustratiestijl

Mijn illustratiestijl is lief, vrolijk, kinderlijk en kleurrijk. Ik houd ervan om dieren en bloemen te tekenen. Deze komen dan ook vaak terug in mijn illustraties. Ik gebruik veel verschillende texturen en brushes in mijn illustraties. Hierdoor krijgen mijn illustraties een handmade feel, terwijl ze vaak deels of helemaal digitaal gemaakt zijn. Het voordeel van digitale illustraties is dat deze makkelijk aan te passen zijn.

Krachtige combi van illustrator en grafisch ontwerper

Doordat ik illustrator én grafisch ontwerper ben, kan ik een ontwerp proces van begin tot eind uitvoeren. Ik kan bijvoorbeeld naast de illustraties voor een boek, ook de gehele vormgeving op me nemen. Van de typografie tot aan de vormgeving van de cover.

Samen komen we tot het mooiste eindresultaat!

Ik vind een transparante en duidelijke communicatie erg belangrijk in een samenwerking. Samen kijken we dan ook geregeld naar de voortgang van het project. Ik denk proactief mee voor verbeteringen die er mogelijk zijn. Samen tot een eindresultaat komen waar iedereen blij van wordt, daar ga ik voor!

Neem vrijblijvend contact met me op!

Spreekt mijn illustratiestijl je aan en zie je een samenwerking wel zitten? Neem vrijblijvend contact met me! Dan spreken we door wat je wensen zijn en wat de kosten zijn. Je kunt contact met me opnemen via charlotte@dotslines.nl of via 0641770221. Ik hoor graag van je!

Kleurrijke, vrolijke illustraties om jouw boodschap te vertellen

Foto's

Jungle
Mama bear
Man met baard
Cover ontwerp  proefschrift
Collectie Soft Watercolor Flowers

Dots & Lines in het kort

Soort illustraties

2D character design
2D karikaturen
Cartoons
Collage
Informatieve illustraties
Kinderboek illustraties
Logo
Posters
Realistisch, plattegronden, educatief, verpakkingen, animaties..
Redactioneel
Schilderingen
Visuele samenvattingen

Technisch tekenwerk

Educatief
Handleidingen
Infographics

Concepten

Huizen
Kaartontwerp
Reclame

Certificeringen

Art and the City - Grafisch ontwerp

BNO - lidmaatschap

Onze locatie

Logo Dots & Lines

Dots & Lines

Dots & Lines


Middelgraaf 104 5032 EH Tilburg
06 41770221 Klik om te bellen