Drit media


Zwaanstraat 156 5431 BP Cuijk

Over Drit media

Onder de naam Drit media maak ik kaarten, posters, persoonlijke portretten op maat, kinderboeken en sta ik open voor elke andere vorm van illustratie. Niets is te gek! 

Het ontstaan van Drit media 

Ik richtte Drit media op in 2018 tijdens mijn studie zodat ik naast het studeren wat kon bijverdienen én omdat ik wist dat ik na mijn afstuderen als freelancer aan de slag wilde gaan. Drit media begon als een bedrijf dat zich richtte op fotografie, video en grafisch design.

In 2019 deed ik een minor waarvoor ik een kinderboek wilde gaan schrijven en illustreren. Daarvoor moest ik echter wel eerst (weer) leren tekenen. Na een half jaar intensief te oefenen met tekenen, maakte ik mijn eerste kinderboek. Dat deed ik vlekkeloos over voor mijn afstuderen een jaar later. Al die tijd ben ik blijven tekenen en heb ik een geheel eigen stijl weten te ontwikkelen. 

Na mijn minor, besloot ik persoonlijke portretten aan te gaan bieden. Dat is tot de dag van vandaag nog steeds mijn meest bestelde product/dienst en ik blijf het geweldig leuk vinden om te maken. Naast de portretten, ontwierp ik mijn eerste wenskaarten en later ook posters en twee kleurboeken. 

Ik besloot in 2021 dan ook mijn focus met Drit media volledig te gaan verleggen naar illustraties. 

Wat nu?

In de nabije toekomst ben ik van plan nog veel meer producten aan te gaan bieden in mijn eigen shop en mijn producten liggen nu voor het eerst ook in een winkel (hoe leuk!). Daarnaast ben ik bezig met mezelf verdiepen in de wereld van kinderboeken in de hoop daar ooit eentje van uit te kunnen brengen. Tot slot sta ik altijd open voor nieuwe uitdagingen en hoop ik dat je mij dat toevertrouwd.

Dus heb je een leuk idee en heb je daar illustraties voor nodig? Schroom niet om contact met me op te nemen!

Foto's

Drit media in het kort

Soort illustraties

2D character design
Cartoons
Kinderboek illustraties
Logo
Posters

Concepten

Kaartontwerp

Team

Onze locatie

Logo Drit media

Drit media

Drit media


Zwaanstraat 156 5431 BP Cuijk