Dutchgraph


Oranjesingel 10 6511 NT Nijmegen
0624287985 Klik om te bellen

Over Dutchgraph

Ben je op zoek naar een Grafisch ontwerper in Nijmegen? Tada! Gelukkig heb je ons gevonden! Wij zijn communicatiebureau Dutchgraph en we zijn gevestigd op de Oranjesingel in Nijmegen. Daar waar ondernemen diepgeworteld in de straatstenen zit. Mijn naam is Boudewijn Naaijkens en het liefst ontwerp ik de hele dag door! Jesse Timmermans, mijn compagnon schuift het liefst de complete dag met woorden en letters. Samen creëren wij creatieve communicatie-uitingen voor iedereen die trots is op zijn/haar onderneming. Dat we elkaar 100% aanvoelen maakt dat we een duo vormen dat je niet snel gaat vergeten.

In de afgelopen 6 jaar hebben we met mooie merken samengewerkt. Onderstaande afbeeldingen geven je een indruk van wat we hebben gedaan en/ of waar we mee actief mee zijn. Grafisch ontwerp is een breed begrip. Als communicatiestudio doen we dan ook meer dan dat. De werkzaamheden die wij bij Dutchgraph uitvoeren zijn:

Logo / huisstijl ontwerpen
MKB-websites / webdesign
UX / UI – design
Merk concepting
Teksten / content
Fotografie / stock beelden
Staat hetgeen wat je zoekt hier niet tussen? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag verder met je vraagstuk.

DUTCHGRAPH COMMUNICATIEBUREAU INSCHAKELEN?
Ben jij opzoek naar een nieuwe identiteit voor je bedrijf? Dutchgraph – Grafisch ontwerper in Nijmegen helpt je graag! Spreken wij elkaar binnenkort?

Foto's

Links: Boudewijn | Rechts: Jesse

Dutchgraph in het kort

Soort illustraties

Concept art
Logo
Posters
Visuele samenvattingen

Technisch tekenwerk

Infographics

Concepten

Product ontwikkeling
Reclame

Onze locatie

Dutchgraph


Oranjesingel 10 6511 NT Nijmegen
0624287985 Klik om te bellen