Gemm' art Illustratie & Ontwerp


Lijzij 26 1276 GL Huizen
0355269143 Klik om te bellen

Over Gemm' art Illustratie & Ontwerp

Ik maak illustraties en animaties voor onderwijs, voor de wetenschap en voor het overbrengen van andere informatie. Ik illustreer voornamelijk met Adobe Illustrator. Ik maak dus vectorillustraties.

Daarnaast maak ik animaties. Maar ik kan ook illustraties leveren aan anderen, die geschikt zijn om animaties mee te maken.

Ik kan programmeren. Daardoor kan ik de mogelijkheden van After Effects goed gebruiken. Ik heb veel animaties gemaakt met Flash en After Effects, maar ben nu bezig met Flutter en Rive.

Vroeger maakte ik ook portretten. Maar daar ben ik mee opgehouden. Niettemin kan ik nog steeds portretten tekenen. Daar heb ik er ook wel eens gebruik van gemaakt in tekeningen voor het geschiedenis onderwijs.

Maar de meeste illustraties heb ik gemaakt voor het biologie onderwijs. Ik heb biologie gestudeerd, maar dat was geen grote belemmering. Dat ik tijdens mijn studie heb leren programmeren in Pascal was zelfs handig. Vooral toen ik ging programmeren in actionscript, dart, HTML, enz.

Ik heb mijn eigen website gemaakt, en lesprogramma's voor Jeelo. Ik ben medeeigenaar van de website 10voorbiologie. Hiervoor heb ik ook twee lesprogramma's gemaakt.

Foto's

Gemm' art Illustratie & Ontwerp in het kort

Soort illustraties

2D character design
2D karikaturen
Animaties
Flash content
Informatieve illustraties
Realistisch portretten,dieren.

Technisch tekenwerk

Biologische tekeningen
Educatief
Infographics

Onze locatie

Gemm' art Illustratie & Ontwerp


Lijzij 26 1276 GL Huizen
0355269143 Klik om te bellen