Hilde Kokshoorn, verbeelder


Lombokstraat 1 3742 WC Baarn
06 24547432 Klik om te bellen

Praatplaten voor inspirerend samenzijn
Beeldverslag van teamsessie, heidag of meeting
Illustraties voor elk doel

Over Hilde Kokshoorn, verbeelder

Jouw verhaal in beeld: daar teken ik voor!
Beeldverslag, praatplaat, infographic, trouw-, rouw of geboortekaartje

Ik teken (bij) wat jij wilt vertellen. Jouw verhaal op een eigen, heldere en originele manier verbeeld in een infographic, beeldverslag, praatplaat, trouw-, rouw- of geboortekaartje. Een uitgebreid verhaal of korte boodschap, met mijn illustraties wordt het duidelijker, leuker, mooier.

Samen bepalen we de inhoud van jouw poster

Samen bepalen we wat voor illustraties of communicatiemiddel (beeldverslag, praatplaat, infographic) je nodig hebt en welk doel het moet dienen. Wil je illustraties puur om een document te verfraaien? Of wil je in beeld weergeven wat jouw boodschap is, eventueel aangevuld met tekst? In veel kleuren of juist zwart wit? In een specifieke stijl of sfeer? Er kan veel, dus laten we een keer afspreken.

Mijn werkwijze

De vorm en inhoud stemmen we geregeld elkaar af. Ik werk aan de hand van jullie tekst of aantekeningen. Ik toets geregeld of ik op de goede weg ben en of de inhoud klopt bij jullie doel.

Wat ik aan vergoeding vraag voor een opdracht hangt heel erg af van wat je wilt. Meestal spreek ik een projectprijs af, maar een uurprijs kan ook. Per opdracht maak ik in ieder geval een duidelijke offerte.

Over mij

Wat vind ik echt leuk om te doen? Tekenen. En tekst omzetten in beeld. En beeld en tekst combineren. Alles wat te maken heeft met de wereld een beetje mooier, begrijpelijker en leuker maken en mensen een beetje blijer.

Ik heb diverse workshops trainingen en opleidingen in tekenen gevolgd die mij handvatten geven om te bedenken en te maken. Ik heb inmiddels veel ervaring in het maken van praatplaten, beeldverslagen en infographics. Ook voor particulieren heb ik een aantal trouw-, rouw- en geboortekaarten gemaakt.

Meer weten?

Ga vooral een kijkje nemen op mijn website voor meer informatie en voorbeelden. Of bel/mail me, ik reageer snel. Ik vind het leuk om voor jou aan de slag te gaan en een prachtig, sprankelend en inspirerend beeld voor jouw doel te maken.

Jouw verhaal in beeld: daar teken ik voor

Foto's

Praatplaat HRM gemeente Haarlemmermeer
Praatplaat OLVG MDL
Informatiebord Kwekerij Paleis Soestdijk
Praatplaat Meander Medisch Centrum
Poster 50 manieren om je pauze te pakken

Soort illustraties

Beeldverslagen
Infographics
Informatieve illustraties
Praatplaten
Redactioneel
Visuele samenvattingen

Onze locatie

Logo Hilde Kokshoorn, verbeelder

Hilde Kokshoorn, verbeelder

Hilde Kokshoorn, verbeelder


Lombokstraat 1 3742 WC Baarn
06 24547432 Klik om te bellen