Inktvisie


Kasteellaan 40 5653 JV Eindhoven

Over Inktvisie

Freelance Illustrator | Visuele verslagen | Visual Design Thinking

Binnen mijn bedrijf Inktvisie combineer ik mijn ervaring als ontwerper met mijn passie voor illustreren. Zo help ik je bij het vormen, verhelderen en verbeelden van jouw idee of verhaal.

Heb jij een bijzonder of belangrijk verhaal te vertellen? Visualisaties kunnen jouw boodschap ondersteunen. Door de kern van je verhaal visueel inzichtelijk te maken wordt deze helderder voor jouw doelgroep. Jouw boodschap zal beter begrepen én onthouden worden. En daarbij wordt hij ook nog eens extra leuk om te bekijken.

Heb jij een belangrijke meeting of een interessant event? Ik kan je helpen om de belangrijkste inzichten visueel te maken. Een visueel overzicht brengt helderheid op een leuke manier. Het maakt complexe onderwerpen toegankelijker. Kortom: een blijvende visuele herinnering die graag later nóg eens wordt bekeken.

Werk jij samen met een team van mensen met verschillende achtergronden en specialiteiten? Visualisaties kunnen jullie gezamenlijke denkproces ondersteunen. Ideeën uit het hoofd komen op papier, waardoor iedereen ‘op dezelfde pagina’ blijft en op elkaars ideeën kan voortbouwen. En daarna kun je de visualisaties meteen gebruiken om jullie ideeën te delen met anderen.

Een overzicht van mijn werk kun je bekijken op: https://inktvisie.nl 

Hulp bij het vormen, verhelderen én verbeelden van ideeën en verhalen.

Foto's

Inktvisie in het kort

Soort illustraties

2D character design
Informatieve illustraties
Kinderboek illustraties
Muurschilderingen
Posters
Redactioneel
Storyboards
Strips
Visuele samenvattingen

Technisch tekenwerk

Educatief
Handleidingen
Infographics
Locatieoverzicht
Procesverloop
Statistische gegevens

Concepten

Product ontwikkeling

Onze locatie

Logo Inktvisie

Inktvisie

Inktvisie


Kasteellaan 40 5653 JV Eindhoven