Janneke Otten Illustraties


Karthuizerstraat 20 6824 KC Arnhem
06 48345103 Klik om te bellen

Over Janneke Otten Illustraties

Ontdek de Magische Wereld van Kip en Pim: Unieke Illustraties van Janneke Otten, Bekend van Sesamstraat, Met Veel Humor

Maak kennis met Janneke Otten, een getalenteerde illustrator met een unieke stijl die bekend staat om haar prachtige illustraties van Kip en Pim, de geliefde personages uit Sesamstraat. Met haar kenmerkende humor en creatief gebruik van verschillende technieken. Met oa. collages creëert Janneke Otten een magische wereld die jong en oud zal betoveren.

In de illustraties van Janneke Otten komen Kip en Pim tot leven op een manier die je nog nooit eerder hebt gezien. Ze gebruikt haar creatieve talent om de speelse en grappige persoonlijkheden van deze bekende Sesamstraat-karakters tot uiting te brengen. Met hun hilarische avonturen en ondeugende streken zullen Kip en Pim zeker een glimlach op je gezicht toveren.

Wat de illustraties van Janneke Otten echt bijzonder maakt, is haar unieke gebruik van collages. Ze combineert verschillende materialen om kleurrijke en levendige composities te creëren. Het resultaat is een speelse mix van beelden en texturen die de verbeelding prikkelen en een gevoel van diepte en dynamiek geven aan haar illustraties.

De humor in de illustraties van Janneke Otten is een ander opvallend kenmerk. Ze heeft een unieke manier om humor in haar werk te verweven, waardoor haar illustraties zowel kinderen als volwassenen aanspreken. Van subtiele grappen tot hilarische situaties, de humor in haar illustraties zorgt voor een lach op het gezicht van iedereen die ze bekijkt.

De illustraties van zijn niet alleen leuk om naar te kijken, maar ook perfect voor verschillende toepassingen. Dus waar wacht je nog op? Ontdek de magische wereld van Kip en Pim met de unieke illustraties van Janneke Otten. Laat je betoveren door haar creatieve gebruik van collages, haar subtiele humor en haar liefde voor Sesamstraat. Een gegarandeerde bron van plezier en inspiratie voor jong en oud!

Kip en Pim zijn mijn belangrijkste creaties. Ze zijn wekelijks te volgen op het kinderprogramma Sesamstraat maar ook in boekvorm (uitgeverij Gottmer)

Nieuw!

'Vik Vos - Allerlei soorten papa's en mama's' van Veerle Vergeer met illustraties van Janneke Otten, is een prentenboek waarin op eenvoudige wijze het actuele onderwerp over verschillende vormen van ouderschap wordt aangesneden. Vik Vos begint een zoektocht naar nieuwe ouders nadat hij spruiten en bonen moet eten. Gaandeweg ontdekt hij hoe fijn zijn eigen ouders eigenlijk zijn. Dit bijzondere kinderboek wordt sinds vrijdag 8 juli uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Foto's

Collages en illustraties

Soort illustraties

2D character design
Collage
Informatieve illustraties
Kinderboek illustraties
Logo
Muurschilderingen
Schilderingen

Onze locatie

Janneke Otten Illustraties


Karthuizerstraat 20 6824 KC Arnhem
06 48345103 Klik om te bellen