JM Illustration Studio


Boogjes 10 3075 TB Rotterdam
+31616970145 Klik om te bellen

Over JM Illustration Studio

Mijn naam is Jessica Scheek . Ik heb een eigen illustratie bedrijf genaamd : J.M. Illustration Studio. Ik ben geregistreerd onder KvK nr.: 60794143 onder het onderdeel: Communicatie-en grafisch ontwerp, dat betekent dat ik ontwerpen maak voor alles wat u zich maar kunt bedenken.

Ik werk voor mensen die iets bijzonders willen. Mensen die logo's willen om een speciaal karakter aan hun bedrijf te geven. Een karakter dat straalt vanuit hun bedrijfslogo. én die ook hun visitekaartje is naar hun potentiële klanten. Neem een kijkje in mijn logo op mijn website en zie hoe het zelf uitstraalt waar ik voor sta. Het toont alles erin dat ik aan mijn klanten te bieden heb. Het straalt de kracht van mijn grafische ontwerpen en illustraties uit. Het straalt de toekomst uit naar een nieuwe tijdperk. Blijf niet in het verleden hangen en groei mee naar wat de toekomst u te bieden heeft.

Ik illustreer ook voor kinderboeken en ben tevens manga anime illustrator. Hoe wilt u zichzelf deze nieuwe speciale uiterlijk geven? Een uitstraling naar de toekomst ? Blijf niet achter en laat een bericht achter in mijn mailbox: jessicamanga_88@hotmail.com Over de prijs valt zeker te onderhandelen.

Stuur een bericht in mijn mailbox als u mij telefonisch niet kunt bereiken. Daarna neem ik snel contact met u op.

JM Illustration Studio in het kort

Soort illustraties

2D character design
3D character design
Cartoons
Logo
Posters
Strips

Concepten

Reclame

Onze locatie

JM Illustration Studio


Boogjes 10 3075 TB Rotterdam
+31616970145 Klik om te bellen