Maggie Fairytale Artist


Poststraat 72 9648 JP Wildervank
06 44197386 Klik om te bellen

Over Maggie Fairytale Artist

Als kind tekende ik veel sprookjes met draken en dergelijke.  Later met het leren tekenen en schilderen ben ik me gaan richten op portretten, landschappen en stillevens. De hang naar de fantasy en sprookjes bleef op de achtergrond aanwezig en is de laatste jaren op de voorgrond gekomen. Mijn onderliggende gedachten / beelden kan ik nu verwerken tot een creatie in een fairytale -achtig verhalend schilderij / tekening, waar diep liggende emoties het publiek erin mee kan betrekken.

Met mijn illustraties en schilderijen wil ik graag mensen meenemen in een verhalende wereld. Mensen stappen in het schilderij om een eigen verhaal in een dromerige tussenwereld te ontdekken. Even kan men weg van de werkelijkheid en stilstaan bij eigen gedachtes. Net als bij het lezen van een boek. Graag wil ik laten zien  dat de mythische en sprookjeswereld toegankelijk is voor iedereen.

Iedereen heeft een eigen verhaal om te delen. En ik help daarbij graag om dat in beeld en kleur te zetten. Boeken in nederlands en engels, trouwkaarten, uitnodigingen, menu's, wat is jouw idee?

Ontdek het verhaal achter elke Illustratie

Foto's

Butterfly coach

Soort illustraties

Kinderboek illustraties
Muurschilderingen
Posters
Realistisch portretten,dieren.
Schilderingen

Onze locatie

Maggie Fairytale Artist


Poststraat 72 9648 JP Wildervank
06 44197386 Klik om te bellen