Margaret Willemsen


De Horst 35A 3911 SX Rhenen

Over Margaret Willemsen

Mijn naam is Margaret Willemsen en ik ben een illustrator en 3D artist. Sinds ik een potlood kon vasthouden, teken ik hartstochtelijk. Mijn belangrijkste inspiratie en motivatie om te beginnen èn door te gaan met tekenen kwamen van Japanse tekenfilms en strips, boeken, games, Egyptische en Griekse mythologie, en de Aziatische cultuur.

In 2014 ben ik afgestudeerd als visual artist aan de Bachelor voor Game Design, en in 2015 ben ik afgestudeerd aan de Master voor Game Design. Ik werk momenteel freelance als illustrator en 3D-modeller. De opdrachten die ik heb afgerond betreffen onder andere: 3D-kleding modelleren voor een modemerk, 3D mascotte maken voor een website, logo-ontwerpen, en gepersonaliseerde youtube-titelkaarten voor gebruik in videos.

Ik heb in de loop der jaren een breed scala aan verschillende stijlen onderzocht en veel van het persoonlijke werk dat ik maak draait om personages en wezens in een (donkere) fantasiesetting. Ik geniet van het maken van illustraties die mensen een tweede keer laten kijken, die hen inspireert, of die hen aanzet om na te denken over een bepaald (controversieel) onderwerp.

Verder geniet ik van culturele mode, het ontwerpen en maken van kleding, personages en wezens, en verhalen vertellen. Naast mijn freelance banen speel ik graag games, schrijf ik verhalen, luister ik naar muziek, studeer ik Koreaans en Chinees en werk ik aan mijn stripverhaal 'Pandemonium' (gepubliceerd op zowel tapas.io als webtoons.com) dat ik begon te schrijven en tekenen in 2014.

Neem een kijkje op mijn portfolio website en ik hoor graag of ik iets voor u kan creëren!

Soort illustraties

2D character design
3D character design
Cartoons
Concept art
Kinderboek illustraties
Logo
Posters
Strips

Onze locatie

Margaret Willemsen


De Horst 35A 3911 SX Rhenen