Melissa Zumbrink


Ereprijs 21 4102 XA Culemborg

Illustraties op maat voor elke gelegenheid
Illustraties met een warme en zachte stijl
Jouw idee tot leven laten komen in illustraties

Over Melissa Zumbrink

Wie ben ik?

Ik ben Melissa Zumbrink, 32 jaar en wonend in het prachtige Culemborg. In de afgelopen jaren ben ik van mijn hobby steeds meer mijn werk gaan maken. Vroeger was ik altijd creatief bezig met tekenen, schilderen, knutselen en noem maar op. Ik was altijd te vinden met een potlood of penseel in mijn handen en anders was ik bezig met dieren of in de natuur.

Door de jaren heen heb ik een opleiding gedaan tot webdesinger maar mijn verlangen om te illustreren bleek toch sterker aanwezig te zijn. Nu ik zelf twee prachtige dochters heb die helemaal uit de luiers en schoolgaand zijn heb ik de stap genomen om mijzelf verder te ontwikkelen tot (kinder)illustrator. Één droom vol met creativiteit en passie voor wat ik graag doe.

Wat kan ik voor jou betekenen?

Bij mij kan je terecht voor al jouw (kinder)illustraties, varierend van posters, kleurplaten, geboortekaartjes, uitnodigingen tot rouwkaarten tot meer. Ben je op zoek naar illustraties voor jouw boek? Dan ben je ook daarvoor bij mij aan het juiste adres. Niets is mooier dan jouw idee om te kunnen vormen naar beeld. Mijn creaties worden vooral uit de natuur en het dierenrijk geïnspireerd maar ook voor (menselijke) personages steek ik ook graag de handen uit de mouwen. Alles kan en niets is te gek!

Ik kom graag met je in contact

Heb je een mooi idee wat je graag werkelijkheid wilt zien worden? Schroom dan vooral niet om contact op te nemen met mij. Zo kunnen wij samen jouw wensen bespreken en realiseren tot iets moois. Tevens kan ik ook adviseren en faciliteren voor het mooist mogelijke printwerk voor jouw eindproduct. Liever digitaal aangeleverd in de juiste opmaak? Ook dat is geen enkel probleem. Ik kijk er naar uit om samen een leuke samenwerking aan te gaan.

Website: www.melissazumbrink.nl
Instagram: www.instagram.com/melissazumbrink/

Let's create something beautiful

Foto's

Collage Melissa Zumbrink

Soort illustraties

Informatieve illustraties
Kinderboek illustraties
Posters
Storyboards
Strips

Onze locatie

Melissa Zumbrink


Ereprijs 21 4102 XA Culemborg