MEvR de Wit


de otter 17 7414 HZ Deventer
0634114667 Klik om te bellen

Over MEvR de Wit

MEvR de Wit voor karaktervolle beesten in boeken en op kaartjes, voor bijzondere vogelfiguren in oliepastelkrijt en voor creatieve lesmethoden.

MEvR de Wit is gespecialieerd in het maken van geboortekaartjes. Kaartjes ontworpen door MEvR de Wit zijn teder, soms stoer en laten duidelijk zien hoe bijzonder de geboorte van een kind is. MEvR de Wit maakt alles met de hand, in gouache, aquarel of gekleurd papier gecombineerd met potlood.

Naast geboortekaartjes maakt MEvR de Wit ook prentenboeken, al dan niet gebaseerd op een eigen geschreven verhaal. Humor en energie spatten daarbij van het papier af. Beesten zijn mijn specialiteit. Zij hebben karakter. Dus is oom Harold, het schaap, razend boos, is Luisje een echte angsthaas en wie weet wordt vlinder nog eens hemelshoog verliefd.

Tevens teken ik voor een lesmethode en ben ik zelf ook druk met het ontwikkelen van een creatieve lesmethode.

Tot slot teken ik geregeld vogels in oliepastelkrijt. Ik geniet van mijn eigen ontwikkeling hierin. Zowel qua compositie, kleurgebruik, materiaalgebruik en vormgeving van de vogel. Ik ben begonnen met het bouwen van een website zodat ik die met de buitenwereld kan delen.

Geïnteresseerd? Kijk dan op mijn website.

Foto's

MEvR de Wit in het kort

Soort illustraties

2D character design
Kinderboek illustraties
Muurschilderingen
Posters
Schilderingen

Technisch tekenwerk

Educatief

Onze locatie

MEvR de Wit


de otter 17 7414 HZ Deventer
0634114667 Klik om te bellen