Minotaurus Vormgeving, Beeld & DTP


Korte Kromhout 14 3075 DM Rotterdam
06 - 387 34 184 Klik om te bellen

Over Minotaurus Vormgeving, Beeld & DTP

Hallo, mijn naam is Edwin Stierman en heb meer dan 25 jaar ervaring in het tekenen en illustreren. Zo heb ik bijvoorbeeld meerdere stripboekjes (educatief) en ontwerpen van stripcovers gemaakt en Character design gedaan voor o.a. Unilever. Humor is veelvuldig vertegenwoordigd in m'n werk. Maar ook het serieuzere werk ga ik niet uit de weg. Zo ben ik als sneltekenaar actief in het Fransiscus Gasthuis & Vlietland, het Sophia Kinderziekenhuis en Rijndam Kinderrevalidatie te Rotterdam. Twee keer per maand bezoek ik de patiëntjes om voor hen te tekenen.

Op dit moment werk ik samen met een kinderboekenschrijfster aan een serie kinderboeken met korte verhalen. Voor elk verhaal apart bedenk ik een unieke tekenstijl. Op deze manier blijf ik mezelf altijd uitdagen!

Mijn unieke visie, gecombineerd met humor, zorgt voor originaliteit en een frisse toon. Zelfs bij serieuze onderwerpen. Mijn geheim voor een geslaagde relatie met klanten? Oog voor detail, anders denken, hart voor de klant en liefde voor het vak. Ik hou van enthousiaste en originele klanten die, net als ik, niet bang zijn om nieuwe wegen te bewandelen. Buiten de lijntjes te kleuren. Ik hanteer scherpe prijzen die ook voor startende ondernemers aantrekkelijk zijn!

Foto's

Minotaurus Vormgeving, Beeld & DTP in het kort

Soort illustraties

2D character design
2D karikaturen
Cartoons
Informatieve illustraties
Kinderboek illustraties
Logo
Realistisch portretten,dieren.
Strips

Technisch tekenwerk

Educatief

Concepten

Reclame

Onze locatie

Minotaurus Vormgeving, Beeld & DTP


Korte Kromhout 14 3075 DM Rotterdam
06 - 387 34 184 Klik om te bellen