Peter Arends Illustrator


C.Kruyswijkstraat 45 1022 KJ Amsterdam
0624966301 Klik om te bellen

Over Peter Arends Illustrator

Ik werk graag in opdracht: Logo's, CD-hoesjes, boekomslagen, (theater)posters, illustraties bij zowel informatieve als verhalende teksten, zelfs reclameborden. In goed en regelmatig overleg met de opdrachtgever werk ik naar een betaalbaar eindresultaat waar we samen enthousiast en tevreden over zijn. Het ontwerp wordt in het gewenste format, drukklaar aangeleverd.

Mijn vrije werk bestaat voornamelijk uit tekeningen. Daarbij gebruik ik zowel traditionele materialen en technieken (potlood, houtskool, viltstift, krijt, inkt, gouache, aquarelverf op papier) als moderne (SketchBook Pro, Coral Painter en Photoshop in combinatie met een Wacom-tablet en een Mac). De voorstellingen zijn vaak absurd, grotesk of surreëel.

In 2019 is het prentenboek "Angsten en Fobieën" verschenen bij uitgeverij Xtra. Van Anablefobie tot Zemmifobie, fantasierijke prenten met tekst in gelimiteerde oplage.
ISBN 978-94-90759-98-8

Zoek niet verder: Een goed ontwikkelde esthetische blik in combinatie met een vaste en virtuoze tekenpen staan garant voor een verrassend en uniek ontwerp waar u mee voor de dag kunt komen!

Foto's

Peter Arends Illustrator in het kort

Soort illustraties

Informatieve illustraties
Logo
Schilderingen

Technisch tekenwerk

Biologische tekeningen
Educatief

Concepten

Artist Impressions

Onze locatie

Logo Peter Arends Illustrator

Peter Arends Illustrator

Peter Arends Illustrator


C.Kruyswijkstraat 45 1022 KJ Amsterdam
0624966301 Klik om te bellen