Psychodelic Art & Design


Jan de Oudestraat 15 5616 BS Eindhoven

Over Psychodelic Art & Design

 

Psychodelic Art haalt inspiratie uit jaren 50 horror fiction en science fiction (o.a. Edgar Allan Poe en H.P. Lovecraft), uit Tiki-style en Halloween-weirdos. Daarnaast zijn muziekstromingen zoals R&R, Surf, Hot Rod Rock, Beat, Garage, Mod en Psychedelia van grote invloed op alles wat op papier verschijnt. Ook ufo’s, aliens en oude (of verdwenen) beschavingen dienen zich regelmatig aan.

Eigenlijk mag alles wat onder de categorie ‘vreemd’ valt rekenen op warme belangstelling van Psychodelic Art!

 

 

 

Psychodelic Art creëert, ontwerpt en tekent al deze dingen, wezens, entiteiten en andere zaken vaak letterlijk uit het blote hoofd; ze borrelen gewoonweg op uit het niets.

 

 

Omdat de stijl van Psychodelic Art onderhevig is aan het verschijnsel genaamd ‘evolutie’, vind je hieronder een selectie van de meest interessante illustraties van de afgelopen jaren. Eens in de zoveel tijd komen er nieuwe tekeningen bij, dus bookmark deze site en houd ‘m goed in de gaten!

 

 

 


Psychodelic Art maakt ontwerpen in opdracht van de klant. De schetsen worden aan de hand van de wensen van de klant verder uitgewerkt, bewerkt en drukklaar gemaakt voor verdere reproductie.


 

 

Psychodelic Art & Design in het kort

Soort illustraties

2D character design
2D karikaturen
Concept art
Posters
Schilderingen
Strips

Technisch tekenwerk

Biologische tekeningen

Onze locatie

Psychodelic Art & Design


Jan de Oudestraat 15 5616 BS Eindhoven