RenZ CreationZ


Laan van noNieuw-Oost-Indie 37 2593 BK 's-Gravenhage
06 21156809 Klik om te bellen

Over RenZ CreationZ

RenZ CreationZ (Renske Bijl) houdt zich als freelancer bezig met het maken van illustraties en cartoons voor verschillende doeleinden. Zij heeft in 2001 haar diploma's 'illustratief tekenen' en 'vrij schilderen' behaald aan de Vrije Tekenacademie in Amsterdam.

RenZ CreationZ werkt in opdracht van zowel bedrijven als particulieren. Cartoons van RenZ CreationZ worden voornamelijk gebruikt voor illustraties in boeken, tijdschriften, folders, presentaties, websites, logo's en reclamemateriaal. Cartoons worden altijd geleverd in de specifieke RenZ CreationZ stijl die u op deze site aantreft. Logo's komen, waar gewenst, vaak wat strakker uit de verf. RenZ CreationZ houdt zich niet bezig met afdrukken van ontwerpen, met uitzondering van kaarten.
De levertijd is, afhankelijk van de noodzakelijke/gewenste aanpassingen gemiddeld 1 á 2 weken, maar spoedopdrachten zijn uiteraard ook mogelijk.

De werkwijze van RenZ CreationZ varieert van het ambachtelijke tekenen met pen en potlood tot grafische bewerkingen met het Adobe pakket (Photoshop, Illustrator en InDesign), hiermee zorgt zij ervoor dat de door de opdrachtgever gewenste stijl bereikt wordt en dat een nauwkeurige en printklare layout voor diverse doeleinden bereikt kan worden.

Foto's

RenZ CreationZ in het kort

Soort illustraties

2D character design
2D karikaturen
Cartoons
Logo
Posters
Schilderingen
Strips

Concepten

Reclame

Onze locatie

RenZ CreationZ


Laan van noNieuw-Oost-Indie 37 2593 BK 's-Gravenhage
06 21156809 Klik om te bellen