Studio Vandaar


Nettelhorst 34 6714 MD Ede gld
06-38225870 Klik om te bellen

Over Studio Vandaar

Jedi Noordegraaf is sinds 2009 werkzaam als illustrator, onder de naam Studio Vandaar. Zijn illustraties zijn te omschrijven als gelaagd en conceptueel met een minimalistisch kleurenpalet. Het vertrekpunt voor een illustratie is altijd de tekst. Het doel is om de kern hiervan tot uiting te brengen zodat de boodschap extra krachtig overkomt. Jedi zijn specialisme is het tekenen van redactionele illustraties voor diverse magazines alsmede covers. Daarnaast werkt hij ook breder aan de visuele identiteit van producten of organisaties. Zo heeft hij gewerkt voor: Travel Better (logo, huisstijl visitekaartje), de band Canvas Blanco (illustraties & opmaak & logo) en het boek Woestijnvaders (illustraties & visuele identiteit), wat uitverkozen is tot beste Theologische boek van 2015!
+
Studio Vandaar werkt voor zowel bedrijven als individuen.  Sinds 2009 werkt Jedi Noordegraaf op een dagelijkse basis ondermeer voor de volgende klanten: Filosofie magazine, De Correspondent, Visie Magazine, Royal Jongbloed uitgevers, tijdschrift Kind & Adolescent, Volzin magazine, Vuurbaak, uitgeverij Brandaan,  De Nieuwe Koers, Berne uitgevers, Elisabeth magazine.
+
Jedi Noordegraaf is te benaderen voor:
Redactionele illustraties voor tijdschriften, kranten , websites en boeken + illustraties & opmaak van omslagen + infographics + visuele identiteit  + kinderboek illustraties
+
Studio Vandaar is gevestigd in  Ede (Gelderland).
+
Te bereiken via e-mail en telefoon.

Foto's

Werkruimte

Studio Vandaar in het kort

Soort illustraties

Informatieve illustraties
Logo
Posters
Realistisch, plattegronden, educatief, verpakkingen, animaties..
Redactioneel

Technisch tekenwerk

Cartografie
Educatief
Handleidingen
Infographics
Locatieoverzicht

Concepten

Huizen
Kaartontwerp
Product ontwikkeling
Reclame

Onze locatie

Studio Vandaar


Nettelhorst 34 6714 MD Ede gld
06-38225870 Klik om te bellen