Tessa Spijker


Bosmastrjitte 9 8561 DM Balk
06 48898881 Klik om te bellen

Zeer herkenbare en vrolijke eigen stijl
Gespecialiseerd in festival en evenementen posters
Goeie inlevingsvermogen in de klant

Over Tessa Spijker

Tessa Spijker is een getalenteerde grafisch vormgever en illustrator met een passie voor creatieve uitingen. Met een carrière die zich al 8 jaar ontwikkelt in deze branche, heeft ze een indrukwekkende reis afgelegd. Haar reis begon met het ontwerpen van posters voor evenementen, maar haar vaardigheden en focus zijn geëvolueerd naar het creëren van huisstijlen, campagnes en drukwerk.

Tessa heeft een diepe liefde voor haar werk en beschouwt het vormgeven als een fantastische baan. Ze geniet van de constante verrassingen die ontstaan bij het creëren van nieuwe creatieve uitingen. Haar vermogen om telkens weer originele en innovatieve concepten te ontwikkelen, heeft haar klantenkring laten groeien en haar werk heeft aangetoond dat ze uitblinkt in haar vakgebied.

In 2016 nam Tessa de moedige stap om haar eigen bedrijf te starten. Deze beslissing volgde nadat ze haar opleiding aan het Cibap, de creatieve vakschool, had afgerond. Vastbesloten om haar vaardigheden verder te verfijnen, zette ze haar studie voort aan de kunstacademie van Groningen. Dit legde de basis voor haar professionele groei en expertise.

Wil je meer weten over Tessa Spijker en haar werk? Kijk op www.tessaspijker.n

Tessa Spijker | Freelance Illustrator

Foto's

UIT festival poster

Tessa Spijker in het kort

Soort illustraties

Concept art
Logo
Posters
Strips

Technisch tekenwerk

Cartografie

Concepten

Artist Impressions
Product ontwikkeling
Reclame

Certificeringen

Kunst Academie Minerva - Design

Onze locatie

Tessa Spijker


Bosmastrjitte 9 8561 DM Balk
06 48898881 Klik om te bellen