Tineke tekent


Eli Heimanshof 83 2341 PH Oegstgeest
06 52121161 Klik om te bellen

Sfeervolle en grappige illustraties op maat
Ik brainstorm graag met je mee voor het beste idee
Prachtige, accurate archeologische illustraties

Over Tineke tekent

Ik ontwerp sfeervolle en grappige illustraties op maat, voor particulieren en organisaties. Daarnaast maak ik, als archeoloog en voormalig wetenschapper (PhD), archeologische en historische reconstructietekeningen en educatieve illustraties.

Illustraties voor organisaties en bedrijven

Ik ontwerp heldere en aantrekkelijk illustraties en visuals die helemaal zijn afgestemd op jouw organisatie, instelling of bedrijf. Heb je geen grafisch vormgever in huis? Geen probleem, ik doe de vormgeving graag voor je! Ik draai mijn hand niet om voor het opmaken en drukklaar maken van jouw folder, advertentie, poster of jaarverslag in Illustrator of InDesign.

Archeologische reconstructies en illustraties

Mijn specialisatie als archeologisch en historisch illustrator ligt bij de menselijke dimensie. Ik maak sfeervolle reconstructies, waarin ik graag het dagelijks leven verbeeld. Daarnaast teken ik informatieve illustraties, waarin bijvoorbeeld te zien is hoe een object werd gebruikt. Ook maak ik meer speelse en grappige (educatieve) illustraties gericht op een jonger publiek. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt zijn voor folders, (kinder)tentoonstellingen of informatieborden.

Kaarten en cadeaus

Op zoek naar een uniek geboortekaartje, trouwkaart, verhuiskaart, aankondiging van een jubileum of uitnodiging? Ik maak een persoonlijk kaartje speciaal voor jou, volledig afgestemd op wat jij mooi vindt en wat jij erop wilt hebben. Of juist op zoek naar een bijzonder cadeau? Ik maak ook persoonlijke schilderijen, tekeningen en cartoons, in potlood, inkt, aquarel en gouache.

Over Tineke Rooijakkers

Ik woon en werk in Oegstgeest, vlakbij Leiden. Ik teken en schilder zowel digitaal als traditioneel. Professioneel werk ik meestal digitaal en teken in Adobe Photoshop. Ik houd ervan om in mijn digitale tekeningen een handgemaakt gevoel te bewaren. Neem vooral een kijkje op mijn website (www.tineketekent.nl) voor voorbeelden.

Ik werk graag voor musea, stichtingen, instellingen en uitgevers. Als voormalig onderzoeker vind ik het geweldig om een ingewikkeld verhaal om te zetten in een helder beeld.

Sfeervolle, kleurrijke en grappige illustraties op maat. Jouw boodschap, in één oogopslag

Foto's

Archeologische reconstructietekening
Zakelijke illustraties
Kerstkaart
Geboortekaartje in riso
Tineke Rooijakkers

Soort illustraties

Cartoons
Informatieve illustraties
Kinderboek illustraties
Logo
Posters
Realistisch portretten,dieren.
Redactioneel
Schilderingen
Strips
Visuele samenvattingen

Onze locatie

Logo Tineke tekent

Tineke tekent

Tineke tekent


Eli Heimanshof 83 2341 PH Oegstgeest
06 52121161 Klik om te bellen