WentinkArt


Hamelakkerlaan 10 6703 EJ Wageningen
06 10474307 Klik om te bellen

Vrolijke, kleurrijke, frisse, zachte illustraties
Dieren met karakter
Kinderboekillustratie, kaartjes op maat

Over WentinkArt

Hoi! Ik ben Carlijn, een illustrator uit Wageningen.

Wat ik maak

  • Kinderboekillustraties
  • Illustraties bij verhalen en gedichten
  • Muurschilderingen
  • Geboortekaartjes
  • Wenskaarten
  • Schilderijen
  • Posters

Mijn stijl

Ik maak tekeningen die zich het best laten omschrijven als kinderboekillustraties, al zijn ze ook heel geschikt voor andere doeleinden. Ik teken graag dieren en mensen. Mijn beelden zijn vrolijk, kleurrijk en zacht. Ik werk zowel met de hand als digitaal. Ik hou van een ‘handgemaakt gevoel’. Het mag er best getekend uitzien.

In mijn portfolio (wentinkart.nl/portfolio) kun je meer van mijn werk bekijken.

Ik hou van verhalen over “sterk en dapper zijn”, “vriendschap en liefde”, “goed zijn zoals je bent”, “verwondering over de natuur en de wereld” en “aandacht hebben voor de kleine dingen”. Als jouw verhaal over die thema's gaat hebben we zeker een match.

Duurzaamheid

Mijn liefde voor de natuur probeer ik ook in mijn bedrijfsvoering mee te nemen: ik druk zoveel mogelijk op duurzaam papier, maak kleine oplages zodat ik geen restpartijen hoef weg te gooien, gebruik alleen verf op waterbasis en probeer ook restmaterialen in mijn werk te verwerken (collage).

Klantervaringen

"We wilden graag een persoonlijk en uniek geboortekaartje wat aansloot bij onze ideeën en wensen. We hadden de hoop dat Carlijn onze (een beetje vage) ideeën goed zou kunnen omzetten in een mooie en vrolijke illustratie. Carlijn kwam zelf met een heleboel leuke interpretaties en ideeën om onze visie om te zetten in een illustratie. We kwamen al snel op een spoor wat wij erg leuk vonden. Carlijn heeft goed geluisterd naar onze feedback en heeft dit allemaal snel verwerkt in een mooi geboortekaartje." ~ Sterre (geboortekaartje op maat)

"Ik benaderde Carlijn met de vraag voor een schilderij op maat, omdat ik was geraakt door haar afbeeldingen op Insta van de wandschildering op de babykamer, waarbij ze vertelde over de verhaaltjes en de mogelijkheid om alle beestjes welterusten te zeggen. Toen vormde zich het idee dat een vertelschildering nodig had. Ik heb geen moment getwijfeld om met Carlijn aan de slag te gaan. Het contact was heel prettig. Vooral in het feit dat we bij elke stap en vordering meegenomen werden. En dat Carlijn zich heel erg goed kon verplaatsen in wat we zochten. We zijn erg blij met het schilderij." ~ Cecile (olieverfschilderij op maat)

"Mijn blik viel op het werk van Carlijn en ik viel op de stijl: een combinatie van eenvoud en subtiele vormgeving. Ik heb daarom voor mijzelf een alfabet-poster aangeschaft en voor een opdrachtgever van onze organisatie (een opdrachtgever uit het onderwijs) een poster-op-maat laten maken door Carlijn. Ik wist niet wat het resultaat zou worden tot ik meerdere voorbeelden kreeg waar we uit konden kiezen. Onze favoriet werd uitgewerkt. Het was een fijne samenwerking en vooral de dialoog was heel klantvriendelijk en persoonlijk. De kwaliteit, de tekening op maat en de geweldige kleuren waren in het echt nog mooier. De verpakking en verzending waren in de lijn van alles helemaal goed en zorgvuldig. De illustratie roept warmte en plezier op. De opdrachtgever (onze klant) was blij verrast en ik begreep al dat veel mensen op kantoor de tekening zelf wilden houden op hun kamer." ~ Karin Hermelink (poster op maat)

Vrolijke dierenillustraties voor jouw kaartje, (prenten)boek of muur

Foto's

Geboortekaartje op maat Liam
De verjaardag van de krekel
Geboortekaartje Vickas
Muurschildering kinderkamer
Teckel collagekaart

Soort illustraties

Collage
Geboortekaartjes
Kinderboek illustraties
Muurschilderingen
Posters
Schilderingen

Onze locatie

Logo WentinkArt

WentinkArt

WentinkArt


Hamelakkerlaan 10 6703 EJ Wageningen
06 10474307 Klik om te bellen