Wilma Fransen Illustraties


Haarspitstraat 32 1445 HH Purmerend
06 15625163 Klik om te bellen

Over Wilma Fransen Illustraties

Mijn naam is Wilma Fransen. Ik ben een 24-jarige illustrator uit Purmerend. In 2017 ben ik afgestudeerd als mediavormgever aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam. Daarna ben ik naar de kunstacademie (St. Joost School of Art & Design) in Den Bosch gegaan waar ik in juni 2021 afstudeerde. Sinds 2017 werk ik als freelance illustrator en maak ik illustraties voor verschillende opdrachtgevers. Daarnaast ben ik vaak te vinden op de atletiekbaan en stap ik graag op de racefiets. Ik hou van gezelligheid, kerstlichtjes en warme truien. Als geboren en getogen Brabander ben ik opgegroeid met Anton Pieck en de Efteling, en is de herfst mijn favoriete seizoen. Wanneer de blaadjes van de bomen vallen en de dagen korter worden, bloei ik op :)

Ik maak illustraties in opdracht voor bedrijven en particulieren. Hierbij kan je denken aan portretten, educatieve illustraties, boek illustraties of magazine illustraties en bijvoorbeeld cartoons of strips. Wil jij een illustratie door mij laten maken? Neem gerust contact op door een mail te sturen naar info@wilmafransen.com of neem telefonisch contact op via 0615625163.

Opdrachtgevers waarmee ik heb gewerkt: EO BEAM, Vermeer Centrum Delft, magazine Daphne's Diary, lesmethode 'Communicatie Is Alles', Brabeau Magazine, Cultuur Moerdijk, KC De Sterren, Moerdijk Lokaal, De Prullenkast, Vrouwen van Nu Willemstad, Stichting Sinterklaas Willemstad, YoY - Christelijke kinder- en tienerkampen, Vrouwen van Nu Brabant

Foto's

Je naaste liefhebben

Wilma Fransen Illustraties in het kort

Soort illustraties

Cartoons
Informatieve illustraties
Kinderboek illustraties
Redactioneel
Strips

Technisch tekenwerk

Educatief
Infographics

Concepten

Kaartontwerp

Onze locatie

Wilma Fransen Illustraties


Haarspitstraat 32 1445 HH Purmerend
06 15625163 Klik om te bellen